China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

Preventie en Eenvoudige Behandeling van Bevriezing in Alpien Gebied

July 29, 2019

china laatste nieuws over Preventie en Eenvoudige Behandeling van Bevriezing in Alpien Gebied
De bevriezing is de gemeenschappelijkste lokale verwonding onder de slachtoffers op koud gebied. De lokale bevriezing zelf is niet fataal, maar zijn gevolgen zijn uiterst ernstig. Vele mensen die op koude gebieden stierven verloren hun mobiliteit hoofdzakelijk wegens bevriezing, onbekwaam om diverse overlevingsactiviteiten uit te voeren, en stierven definitief aan hypothermie. In feite, kan de bevriezing worden vermeden of worden verminderd door aangewezen preventieve maatregelen te treffen.


 

Het is veel gemakkelijker om bevriezing te verhinderen dan het te behandelen.

 

De preventieve maatregelen moeten worden getroffen.

露营帐篷

 

Preventiemethodes:


De lokale bevriezing heeft geen duidelijke sensatie in de eerste fase, daarom, de bevriezing-naar voren gebogen gebieden moet dicht worden waargenomen. Als er meer dan twee mensen zijn, kunt u elkaars gezicht waarnemen of er witte vlekken zijn.

De hals en het gezicht zouden door doek moeten worden omringd. Haal de manchetten en de broekenvoeten aan om de wind en de sneeuw te verhinderen binnen te blazen. Zit niet in de sneeuw wanneer u of hongerig wordt vermoeid. U kunt nooit opstaan.

om bevriezing te verhinderen, zouden wij gezichtsspieren op tijd, zoals het fronsen, oog moeten activeren drukkend, het grijnzen, wrijvend gezicht, oor, neus en andere delen met handen. De bijzondere aandacht zou aan het drogen van schoenen en sokken moeten worden besteed. Wanneer het zweten, zouden zij vervangen of droge in time moeten zijn, omdat zij zeer waarschijnlijk frostbitten in natte voorwaarden moeten zijn.

 

车顶帐篷

 

Eenvoudige behandeling van bevriezing:


Als de huid om rood wordt gevonden te zijn, wit, koel en hard, wrijf de wond met hand of droge fluweeldoek om bloedomloop te bevorderen en bevriezing te verlichten. De milde bevriezing kan worden uitgevoerd door met capsicumwijn te wrijven. In het geval van bevroren stijfheid, hef onmiddellijk niet de gelaedeerde aan een warme plaats op. Wrijf de lidmaten, doe eerst kunstmatige ademhaling, en wacht op de gelaedeerde om bewustzijn, en dan aan een warmere plaats aan redding te herwinnen.

Zodra de bevriezing voorkomt, wrijf niet het bevriezingsgebied met sneeuwballen, omdat dit meer lichaamshitte zal uitzenden om de bevriezing te verergeren.

De verwonde hand kan onder de oksel worden verwarmd, en de frostbitten voet kan in de boezem van de metgezel of onder de oksel worden verwarmd.

Als de voorwaarden toelaten, kan het door onderdompeling in water bij ongeveer 43 graden van Celsius worden opnieuw gewarmd. Wanneer de watertemperatuur te laag is, is het effect niet goed. Het is gemakkelijk om brandwond te veroorzaken wanneer de temperatuur 49 graden overschrijdt.

Sneller is de het opnieuw warmen snelheid, kan beter het in 5 - 7 minuten, niet meer dan 20 ten laatste minuten worden opnieuw gewarmd. Het opnieuw warmen kan te laat recente complicaties verhogen.

帐篷

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in