China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

De openluchtsporten moeten voorzichtig zijn. Hoe te om in het geval van gevaar te redden?

July 29, 2019

china laatste nieuws over De openluchtsporten moeten voorzichtig zijn. Hoe te om in het geval van gevaar te redden?

Het is moeilijk om te voorspellen wat gaat gebeuren wanneer u gaat in openlucht wandelend. Een noodsituatieuitrusting en de eerste hulpuitrusting kunnen in handig komen wanneer u wordt verwond, zodat zijn zeker om hen met u te dragen. Nochtans, in de openluchtreis, moet het belangrijkste ding de methode van zelfhulp begrijpen.

535649193618700014

Hoe te om slangaanval te behandelen


Het ontmoeten van dierlijke aanvallen op verschillende routes is werkelijk als het bestrijden van dood, zoals slangen en bijen, die hoogst giftige dieren zijn. Ernstig, kunnen zij fataal zijn. Het is beter vermijden aanvallend. Als de beet van de ontmoetingsslang op het gebied, de wond grotere en diepere tandtekens zal lijken, kan als gifslangbeet worden geoordeeld; als geen tandtekens, en geen het lokale pijn, zwellen, verdoofdheid en zwakheid binnen 20 minuten, het niet-toxische slangbeet zijn, moet slechts de wond schoonmaken, het aftappen tegenhouden, zich kleedt, als de voorwaarden, zouden moeten naar het ziekenhuis voor injectie gaan beschikbaar zijn. Tetanus.


In het algemeen, zullen de symptomen van gifslangbeten geleidelijk aan 20 minuten later 10 lijken, wanneer de tijd het belangrijkst is. Ten eerste, vind een doekband of snak schoenveter om de wond 5-10 cm dichtbij het hogere eind van het hart aan te halen om de verspreiding van toxine te verminderen; om lidmaatnecrose te verhinderen, ontspan 2-3 minuten om de 10 minuten of zo; Spoel herhaaldelijk het slangvergift op de gekronkelde oppervlakte. Dan neem het tandteken aangezien het centrum, de gekronkelde huid in een dwarsvorm met een gesteriliseerd mes sneed. Dan druk hard met beide handen, het tot een kom vormen, of behandelend de wond met vier of vijf lagen van gaas, zuig hard met mondgaas (geen wond in de mond), proberen om het vergift in de wond uit te zuigen. Tegelijkertijd, neem antivenom tabletten onmiddellijk, en pas antivenom poeder rond de wond toe. Om de actie van verwond, en snel verzonden naar de nabijgelegen ziekenhuizen voor behandeling zo ver mogelijk te vertragen.

 

Hoe te om bijenaanval te behandelen


In de loop van het lopen, zou de bijenkorf moeten worden gemeden, en moet niet de betekenis van „intimiteit“ tonen. Tegelijkertijd, is het beter om lichte en vlotte kleren te dragen, omdat het visuele systeem van bijen voor de beweging van donkere voorwerpen op lichte achtergrond zeer gevoelig is.


Als de bijenzwerm per ongeluk wordt aangevallen, de enige manier is uw hoofd en hals met kleding te beschermen en achteruit te lopen of in situ te liggen. Probeer niet weerstand te bieden, of het zal slechts leiden tot meer aanvallen. Jammer genoeg, is het gestoken door bijen. U kunt naalden of pincet gebruiken om bijensteken uit te kiezen, maar drukt hen niet om de resterende toxine te verhinderen het lichaam in te gaan. Dan het water, het sodawater of zelfs de urine van de gebruiksammoniak om het gestoken gebied, neutraliserende giftigheid te smeren. Kan de koud water doorweekte handdoek op de wond worden toegepast om het zwellen en pijn te verlichten. Tot slot ga rechtstreeks naar het ziekenhuis.

 

Hoe te om lidmaatverwondingen snel te behandelen

In openluchtsporten, is het onvermijdelijk om lidmaatverwondingen te ontmoeten, maar wij moeten begrijpen hoe te om verwondingen, zoals breuken, dalingen, verstuikingen te behandelen etc., hoe wij de wonden op tijd zouden moeten behandelen. Breuk 1. Als er huidwonden en het aftappen zijn, verwijder zichtbaar vuil, en gebruik dan schoon katoenen of handdoekdrukverband. 2. Bij het aftappen in open die breuk van uitersten (breukeinden door wonden worden blootgesteld) voorkomt, zou u kabel of geen draad moeten misbruiken om lidmaatrust te binden.

 

3. Als kan de hogere lidmaatbreuk met houten of houten wortels, karton worden bevestigd, en dan op de hals met verbanden of kabels worden opgeschort. De lagere uiterstebreuken kunnen met houten raad of wortels worden bevestigd, of beide lagere uitersten kunnen worden samengebonden om het doel van bevestiging te bereiken.


4. De bekkenbreuk, met breed doek gebonden bekken, de patiënten gekantelde, knie gezamenlijke semi-buiging, kniestootkussen een hoofdkussen of kleding, om het lichaam te stabiliseren, verminderen het schudden.


5. Na de bovengenoemde verwijdering, kan de patiënt aan het ziekenhuis worden vervoerd.


verstuiking


Over het algemeen, kan de verstuiking het gezamenlijke zwellen, strenge pijn, beperkte beweging, onderhuidse congestie, onvermogen zich te bewegen of het zij buigen veroorzaken.


Benaderingen:


1. Einde het bewegen zich (verminder minstens de inspanning), vooral verstuiking van enkel en knieverbinding.


2. Zet gaas en handdoek op het getroffen deel en pas het met ijszak toe.


3. Kan met de drugbehandeling van Shujin worden aangepast Huoxue, maar masseer niet en masseer. Houd in mening dat tijdens rust, het getroffen gebied omhoog zal worden opgevuld.


Verzwak


De mensen met slechte fysieke geschiktheid zijn naar voren gebogen om het verzwakken te verwarmen wanneer zij in de zomer toe te schrijven aan intense activiteit en bovenmatige fysieke consumptie wandelend gaan, vooral wanneer zij er niet in slagen om het verloren water en het zout in hun organismen op tijd bij te vullen. De gehele persoon voelt uitgeput, rusteloos, hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Zijn gezicht was bleek en zijn huid voelde koud en nat. Snel en ondiepe ademhaling, snel en zwakke impuls. Het kan van spierkrampen in de lagere uitersten en de buik vergezeld gaan.


Zodra een koortsachtige syncope voorkomt, zou het naar een koele plaats moeten worden verplaatst om zo spoedig mogelijk te liggen. Als de patiënt bewust is, zou hij wat koud gekookt water langzaam moeten drinken. Als de patiënt een, of klemmen zweet, diarree, die aan het water aan moeten worden toegevoegd drinkt zout zou de braken (1 theelepeltje per liter). Als de patiënt bewustzijn heeft verloren, zou hij in een liggende positie moeten liggen, volledig rusten tot de symptomen, worden verminderd en verzonden naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.


Als de grondwet niet goed is, zou de bijzondere aandacht moeten worden betaald om bovenmatige fysische activiteit te vermijden, aandacht te besteden aan rust ritme en fysieke sterkte te handhaven. Drink meer zoute water of dranken tijdens de verrichting.


Klem


De klemmen zijn zeer gemeenschappelijk. Zij worden veroorzaakt door bovenmatige oefening of slechte houding tijdens berg beklimmend, slechte coördinatie van spieren, of door het verlies van zout in het lichaam tijdens of na berg het beklimmen, die in plotselinge onvrijwillige samentrekking van spieren resulteert. De klemmen komen vaak tijdens rust in kampen voor.

 

De spier van het getroffen gebied zou moeten op dit ogenblik trekken, het getroffen gebied recht maken, zacht massage de spier van het getroffen gebied. Vul water en zout en rust bij tot het getroffen gebied comfortabel voelt.


Before and after het deelnemen aan andere openluchtactiviteiten zoals berg die lopen, zouden de adequate opwarming en de voorbereidende oefening moeten worden gedaan.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in