China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

In die jaren, Ma maakte Yun een indrukwekkende opmerking.

September 10, 2019

china laatste nieuws over In die jaren, Ma maakte Yun een indrukwekkende opmerking.

1. Vandaag is zeer wreed, morgen wreder zal zijn, overmorgen zeer mooi zal zijn, maar de overgrote meerderheid van mensen stierf morgenavond.

 

(In 2014, Ma Yun gezegd in een toespraak bij het Alibaba-Diner van de Lijstviering: „Ik ben er stellig van overtuigd dat iedereen dromen heeft, en iedereen zou moeten weten wat hun dromen.“ zijn Vandaag is zeer wreed, morgen wreder zal zijn, overmorgen zeer mooi zal zijn, maar de overgrote meerderheid van mensen stierf morgenavond.


Wij zijn zeer gelukkig die in het verleden de vijftien jaar, wij hebben overleefd. Ik weet heel wat mensen hard werken, maar zij zijn niet zo gelukkig. Daarna zullen wij meer aandacht aan de jongeren besteden en zullen hen meer hulp. geven)

In die jaren, Ma maakte Yun een indrukwekkende opmerking.

 

 

2. Het vestigen van Alibaba was de grootste fout van mijn leven.

(In Juni 2016 die, Ma Yun, bij het 20ste St. Petersburg Internationale Economische bovengenoemde Forum spreken:


De „grootste fout die ik moet Alibaba creëren ooit heb gemaakt. Ik verwachtte niet het mijn leven zou veranderen. Ik wilde een klein bedrijf beginnen, maar het werd zulk een grote. Als er het verdere leven is, zal het dergelijke zaken niet. opnieuw doen)

In die jaren, Ma maakte Yun een indrukwekkende opmerking.

3. Ik heb nooit geld geraakt. Ik ben niet geinteresseerd in geld.

(Ma Yun, die Open bovengenoemd Besprekings“ programma op van kabeltelevisie de „was: „Ik heb het salaris ontvangen van een maand niet aangezien ik Alibaba in 1999 begon, en het salaris is betaald aan mijn vrouw… Ik raak nooit geld. Ik ben niet geinteresseerd in geld. “)

 

In die jaren, Ma maakte Yun een indrukwekkende opmerking.

4. Het is zeer droevig om 12 miljard yuans te verdienen een maand.

Ma ook bovengenoemd Yun, „het is een groot genoegen om één of twee miljoen mensen te verdienen een maand, maar de mensen die twaalf miljard yuans een maand verdienen zijn werkelijk zeer droevig, omdat het geld geen van u is, u kunnen niet het besteden, moet u iets doen nadat u het.“ achter krijgt

 

5. Hoop een goede vrouw in het volgende leven te zijn

Op 28 Augustus, Ma Yun bovengenoemd op de Globale Conferentie van Vrouwenondernemers in 2019: „Ik denk in de toekomstige wereld, ligt de besluitvormingsmacht van huwelijk in vrouwen, niet mannen. De Taobaogegevens tonen aan dat de de schoonheidsmiddelenverkoop van mensen snel groeit, zodat als de mensen niet ernaar streven om beter te maken en meer opgeleid, is het moeilijk om in de ogen van vrouwen te krijgen, of zij of niet in de toekomst kunnen huwen zijn een vraag.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in