China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

Gemeenschappelijke Kennis en Belangrijke punten voor Brandgebruik op het Gebied

July 29, 2019

china laatste nieuws over Gemeenschappelijke Kennis en Belangrijke punten voor Brandgebruik op het Gebied

In noodsituaties, kunnen de kampvuren redding zijn. Als u koud overal en nat bent, maar u hebt geen beschikbaar fornuis, en u hebt een schuilplaats of geen tent of iets, dit vuur kan u helpen het gevaar bestrijden om uw temperatuur te verliezen. In dit geval: (Dit document beschrijft het noodsituatiegebruik van brand in overlevingssituaties, is deze cursus geschikt voor openluchtleiders en hogere ezelsvrienden. Maar toch, zal de persoon verantwoordelijk voor de brand de sanctie en zelfs de kosten van zijn leven dragen.

秋野地

Ten eerste, kan het brandgebruik op het gebied de volgende punten volgen:


1. Ken de grenzen van brand alvorens u gaat wandelend.


Vaak, zullen de managers in toneelvlekken of de wandelingsgebieden sommige brandvereisten, vooral in het seizoen dat naar voren gebogen om is in brand te steken geven, zou meer aandacht moeten worden besteed. Langs de manier om te wandelen, zou meer aandacht aan de affiches en de tekens van gebiedsbrand en bosbrandpreventie moeten worden besteed. Men zou moeten opmerken dat op sommige gebieden, de vuurleiding stringenter zal zijn tijdens het brandseizoen. Voor wandelaars, is het uw verantwoordelijkheid om deze vereisten te begrijpen.

帐篷

2. Slechts zouden sommige gevallen takken en andere materialen, bij voorkeur uit plaatsen ver vanaf kampen moeten worden bijeengezocht.


Anders, na een periode, zal er onnatuurlijke bareness rond het kamp zijn. Verminder het leven nooit bomen of breek takken van het kweken van bomen, of zelfs oogsttakken van dode bomen, omdat het veel wild deze plaatsen zal gebruiken.

D8E_9583

3. Gebruik te geen hoge en te dikke branden.


Een hoop van brandhout brandt volledig, zelden gewoonlijk het verlaten van vuurresten zoals zwarte koolstof, waarbij het recycling van organismen wordt beïnvloed.

D8E_9671

4. Waar de brand wordt toegestaan, zouden de bestaande vijvers moeten worden gebruikt.


Slechts kunt in geval van nood u nieuwe door zich bouwen, en als de voorwaardenvergunning, het aan zijn oorspronkelijke staat na gebruik zou moeten worden hersteld. Als de brandvijver reeds bestaat, zou u het moeten schoonmaken wanneer u weggaat.


5. Dichtbij de brandvijver, zouden alle brandende materialen moeten worden verwijderd.


Ideaal gezien, zou de plaats u gebruikt om een brand te branden, zoals grond, steen, zand en andere die materialen (vaak onontvlambaar moeten zijn door de rivier wordt gevonden). De ononderbroken hitte zal anders gezonde grond zeer onvruchtbaar maken, zodat zou u zorgvuldig moeten zijn waar u brand gebruikt.


Als u in geval van nood leeft om het leven te redden, is het begrijpelijk dat u niet met het voortdurende grondgebruik rekening hebt gehouden. Maar vernietig teveel niet het natuurlijke landschap. In dergelijke tijden, zullen de vuurwapens en de waterdichte gelijken aan u nuttig zijn. De brandhopen en de alternatieve ringen kunnen ook worden gebruikt. U kunt hulpmiddelen en gemineraliseerde grond (zand, onvruchtbare grond aansteken) gebruiken om tot een cirkelplatform 15 tot 20 hoge centimeters te maken. Gebruik dit als uw brandplaats. Als de voorwaarden toelaten, kan het platform op een vlakke rots worden voortgebouwd. Dit moet hoofdzakelijk vermijden schadelijk om het even welke grond die installaties kan kweken. Nadat u de brand gebruikt, kunt u het brandplatform weg gemakkelijk duwen. Sommige mensen nemen zelfs dingen zoals barbecues als mobiele brandplatforms.


6. Haal de erachter verlaten as weg.


Kies om het even welke houtskool uit die in de brandring worden gevonden, het verpletteren en het kan nemen weg, en het uitspreiden over een brede waaier. Verwijder om het even wat u voor het leven, bouwt en geen hout of iets in die aard verlaat. Dit kan vervelend klinken, maar het is een verantwoordelijke actie om de gevolgen op lange termijn van wildfire te elimineren.

DSC_2558

2. Brand en brandblus:


1. Aan het begin van een brand, kan een kleine holle kegel van een droge tak, met wat die bladeren en hooi in het midden worden, en worden gebouwd met gelijken worden aangestoken gevuld die dan. (Neem zorg om een vuurwapen of een waterdichte gelijke te dragen. De brandmaterialen zijn één van de hoogste tien punten die moeten worden genoteerd.)


2. Wanneer de temperatuur van een kleine brand toeneemt, zouden sommige grotere takken geschikt moeten worden toegevoegd. Beweeg de aangestoken takken en zo op het centrum van de brand zodat zij kunnen volledig branden. Ideaal gezien, zou u hen allen aan witte as moeten branden.


3. Slechts zou het huisvuil dat volledig door brand kan worden gebrand en aan as kan worden gebrand voor het branden moeten worden gebruikt. Probeer om geen plastic, ingeblikte goederen of aluminiumfolie te branden. Als u wat vuilnis moet branden dat niet kan volledig worden gebrand, moet u alle erachter verlaten dingen opnemen en hen nemen weg, of werpt hen in het nabijgelegen garbagecollectionpunt.


4. Verlaat nooit een brand onbeheerd.


5. Als u kleren moet drogen, kunt u een kabel binden aan de boom naast de brand en de kleren op de kabel hangen.


6. Brandblus vereist eerst water gevend, dan vertrappelend op al Mars, en dan blijvend meer water gieten. Doe dit zoveel mogelijk om de brandbluszaailingen uit de manier te krijgen. Wanneer u de brand verlaat, zou de as tastbaar moeten zijn. Zorg ervoor dat al vlammen en de Mars zijn vernietigd en gekoeld alvorens zij kunnen weggaan.

D8E_3890
De kampvuren worden niet meestal toegestaan in de wildernis, en soms zijn zij zeer belangrijk in noodsituaties. Als u een brand wilt maken, is het uw verantwoordelijkheid het weten hoe te om het te maken, het te houden brandkast, en definitief het uit te zetten veilig en responsibly, en het mogelijke effect te minimaliseren. Het kamperen kan pret zijn, maar tegelijkertijd, moet het veilig zijn.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in