China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

Wat is SURVIVA-Gebiedsoverleving?

July 29, 2019

bedrijfscases over Wat is SURVIVA-Gebiedsoverleving?

Beoordeling van de situatie

Als het een slagsituatie is, vind eerst een verbergende plaats, zich eerst herinneren, veiligheid. Gebruik uw betekenis van hoorzitting, geur en visie om het slagveld te weten te komen. Wat doen de vijanden? Zich vooruit beweegt het? Of nog houdt u uw troepen? Of terugtocht? Wanneer u uw het levensplan uitvoert, moet u de situatie op het slagveld kennen.

1-1

Beoordeling van het milieu

Bepaal het regionale model. Eerst, krijg een algemeen idee van de situatie rond u. Elk milieu, of het een bos, een struik of een woestijn is, heeft een regel of een patroon. De patronen omvatten de geluiden en de activiteiten van dieren en vogels, de liederen van insecten, en soms het verkeer van vijanden en de activiteiten van burgers.

5

Beoordeling van fysiologische status

De druk van slag, of de stimulatie van overleving, kan u maken er niet in slagen om op te merken dat u bent verwond. Controleer de wond en tref eerste hulpmaatregelen op uw, en probeer om verdere verwonding aan uw lichaam te vermijden. Bijvoorbeeld, in om het even welk klimaat, zou een hoop van water moeten worden toegevoegd om dehydratie te verhinderen. Als het in een vochtig en koud klimaat is, draag meer kleren om hypothermie te verhinderen.

 

d8e_1465

Beoordeling van materiaal

In een woeste slag, kunnen sommige van uw materiaal verloren te zijn of worden beschadigd. De controle om welk ander materiaal te zien u heeft en controleert hun prestaties.

 

U hebt uw situatie, milieu, fysische conditie en materiaal beoordeeld. Nu kunt u een overlevingsplan maken. Tegelijkertijd, houd in mening de meest fundamentele fysiologische behoeften: water, voedsel en schuilplaats.

U-blindheid


De blinde agressie is een afval van tijd.


Zonder het zorgvuldige denken en gedetailleerde plannende en blind achtervolgende snelheid, zullen de fatale fouten waarschijnlijk worden gemaakt, leidend om te vangen of dood. Handel niet enkel omwille van de actie. Overweeg de situatie alvorens over actie te beslissen. Als u rashly handelt, kunt u wat materiaal vergeten of verliezen. U kunt uw manier verliezen en kent welke manier niet te gaan. Als de vijand dichtbij u is, moet u goed plannen alvorens u actie voert. U zou niet alleen snel moeten handelen, maar ook niet in gevaar brengen.

 

d8e_1544

Herinner waar u bent


Omcirkel uw plaats op een kaart en trek de verhouding tussen het en het omringende terrein. Dit is een basisprincipe dat u zou moeten volgen. Als er andere mensen met u zijn, zorg ervoor dat anderen weten waar zij zijn. Ben zeker om te weten wie kaarten en kompassen op uw team heeft. Als de man sterft, moet u de kaart en het kompas van hem nemen. Betaal concentratie aan waar u bent en waar u gaat. Verwacht anderen niet om routes te verstrekken, zich in uw eigen positie houden, minstens zou u moeten proberen om het verband tussen uw positie en volgende positie te bepalen:


De positie van de vijand en het gebied onder hun controle.

De plaats van vrienden en het gebied dat zij hebben gecontroleerd.

Waterbronnen (vooral op woestijngebieden).

Gebieden die het verbergen en dekking voorzien.


Deze informatie kan u helpen wijze besluiten nemen wanneer u overleeft of ontsnapt.

 

Het overwinnen (overwin)


Het overwinnen van vrees en paniek


De grootste vijanden van vlucht zijn vrees en paniek. Als u hen niet controleert, is het moeilijk om wijze besluiten te nemen. Zij zullen u uw gevoel laten volgen, worden beperkt door verbeelding, ongeacht de daadwerkelijke situatie. Zij zullen u zenuwachtig maken en zullen leiden tot sommige negatieve emoties. De vroeger vermelde overlevings opleiding en het zelfvertrouwen kunnen u helpen vrees en paniek overwinnen.

Wij kunnen allerlei goederen kopen. Het is zeer goedkoop om veel van hen te vervangen wanneer zij worden gebroken. Deze cultuur van „gemakkelijk komt, gemakkelijk ga, maakt de gemakkelijke verandering“ spoedmaatregelen in ons dagelijks leven onnodig. Het gebrek aan deze capaciteit kan een fatale verwonding aan u in het overlevingsmilieu worden. Zo moet u leren hoe te om een noodsituatie ter plekke te maken. Neem een speciaal hulpmiddel en zie hoeveel ander gebruik het heeft. Leer om lokale materialen, zoals stenen als hamers te gebruiken. Geen kwestie hoe de volledige overlevingshulpmiddelen die u hebt gebracht, zullen zij worden uitgeput of na een periode worden beschadigd, maar de verbeelding is eindeloos, gebruikt uw verbeelding.

 

Koester het Leven


Iedereen van ons kwam aan de wereld met schoppen en stempels, maar wennen wij geleidelijk aan aan het comfortabel leven. Wij maken ons leven meer en meer comfortabel en houden van ongemak en geen ongemak, zodat wat gebeurt wanneer wij in een zeer ongemakkelijke, ongelegen, zware klasse zijn? Op dit ogenblik, is de wil om te overleven - om het leven te koesteren - uiterst belangrijk. De ervaring en de kennis u winnen bij uw dagelijks leven en opleidend in militaire academies hebben een grote invloed op uw aspiratie om te overleven. Onbedwingbaar zal in aanwezigheid van moeilijkheden zal brengen u geestelijk enorme sterkte zowel als fysisch, zal verdragen allerlei pijn en zal volharden.

 

Akte als lokaal


De lokale ingezetenen en de dieren op een gebied hebben aangepast aan het lokale milieu, zodat als u het gebied wilt kennen, zou u moeten waarnemen hoe de plaatselijke bevolking hun dagelijks leven doet. Wanneer eten zij? Wat moet u eten? Wanneer, waar en hoe krijgen zij hun voedsel? Wanneer en waar zoeken zij water? Wanneer gewoonlijk gaan zij naar bed? Wanneer staat u op? Als overlevende, zijn deze dingen belangrijk voor u. De dierlijke activiteit in het gebied kan u van overlevingsaanwijzingen ook voorzien. De dieren vergen voedsel, ook water en schuilplaats. Let op hen en u zult water vinden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in