China Reis Opblaasbaar Bed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Daisy

Telefoonnummer : 86-571-8858-5310

WhatsApp : +8618657952185

Free call

Openluchtzelfhulphandboek

July 29, 2019

china laatste nieuws over Openluchtzelfhulphandboek

Zelfs als het slachtoffer vooraf wordt voorbereid, kan het niet zijn genoeg om aan het ruwe milieu op het gebied het hoofd te bieden. Zo moet u vertrouwd met zijn en een reeks basisvaardigheden beheersen uiteindelijk kunnen overleven.

 

Verloren wordt één van de gemeenschappelijkste ongevallen in openluchtsporten, vooral in wandeling, het orienteering, berg het beklimmen en andere openluchtsporten. Na verloren het worden op het gebied, moet de sleutel de juiste manier gebruiken om naar hulp te streven, die zeer uw kansen om zal verhogen worden gevonden.

露营装备

Correcte reddingsmethodes:


Vraag naar redding telefonisch zo spoedig mogelijk. Als u niet uw plaats kunt nauwkeurig beschrijven, zou u uw zo gedetailleerd mogelijke vertrekplaats, richting, het lopen tijd en omringend landschap moeten beschrijven zodat de redder het specifieke gebied kan veronderstellen en de efficiency van redding verbeteren.

户外运动

Als u niet de buitenwereld telefonisch, gebruiksstem, licht, rook en andere middelen kunt meedelen noodseinen onophoudelijk om te verzenden. De noodseinen volgen het principe van „regelmatigheid en continuïteit“. Bijvoorbeeld, herhaalt de slag drie keer op een rij, pauze en drie keer na een pauze om de aandacht van andere mensen aan te trekken die overgaan door en tot zoveel mogelijk aanwinsten te leiden voor zich. Reddingskansen.


Vlagsignaal. Als u geen materiaal, slechts een hoed of een vlag hebt, dan is golven van de hoed ook bekwaam. Wij kunnen de reddingsrichting onder ogen zien door headscarf, hoed, kleding, enz. en woord „8“ regelmatig omcirkelen lange tijd om de aandacht van anderen aan te trekken. Nadat het noodsein wordt gestuurd, zou het bericht onophoudelijk moeten worden overgebracht tot de redders om worden begeleid te komen

2

Het Signaal van het grondteken: De grondtekens kunnen op vrij open grond, zoals weide, strand en sneeuw worden gemaakt. Als het gras in een bepaald tekenpatroon wordt gesneden, of het reddingsteken op de sneeuw wordt gestapt, kunnen de tak en het zeewier ook worden gebruikt om een tekensignaal te vormen om met de lucht te communiceren. Het kan ook VERZENDEN door de grond-lucht- die contactsymbolen worden getoond door de Internationale Burgerluchtvaarteenmaking worden bepaald, zoals S.O.S. (voor hulp), (voor levering), ARTS (arts), HULP (voor hulp), VERWONDING (voor verwonding), enz.

 

In de avond wanneer verloren of opgesloten, het correct is om het flitslicht te gebruiken om het reddingssignaal naar de richting van redding ononderbroken te verzenden, maar tegelijkertijd, zouden wij aandacht aan het behoud van elektriciteit ook moeten besteden.


De brand is het meest efficiënte signaal in dark. Maak drie branden om een driehoek (een internationaal gebruikt noodsein) of een rechte lijn te vormen. Zolang de tijd en de situatie toelaten, steek zo spoedig mogelijk de brand aan en neem zorg om het niet te doven.

 

Me beweeg niet opnieuw terwijl het wachten op redding, einde op zijn plaats en wacht op de aankomst van onderzoek en reddingspersoneel. Als de niet te beheersen factoren zoals slecht weer, wilde dieren en andere voorspelbare gevaren die het leven en veiligheid bedreigen moeten worden verwijderd, moeten de redders over de richting van hun vertrek worden geïnformeerd en langs de manier worden gemerkt.


Wanneer een team zijn manier verliest, verspreid en vind zijn weg niet. In geen geval kan het alleen handelen. Als iemand moet beginnen hulp te zoeken, verdeel hen zo eveneens mogelijk. Het is beter om ervoor te zorgen dat er mannelijke partners in beide groepen zijn. Na het vertrek van het reddingsteam, bleven de linker-achter leden waar zij op redding wachtten.


Het belangrijkste ding moet hoe te de richting bepalen.


Als er geen kompas is, is het ook zeer nuttig om het omringende milieu en de installaties waar te nemen. Bijvoorbeeld, in de meeste delen van de noordelijke hemisfeer, is de vegetatie in het zuiden van de uitlopers bloeiend dan dat in het noorden. De zelfde boom heeft een grotere kroon die zuiden onder ogen zien. Als de sneeuw aan beide kanten van de helling eerst smelt, moet het aan deze kant zonnig zijn. In het zuiden, houdt van het mos nat te zijn, zodat groeit het gewoonlijk aan de het noordenkant van een helling of een boom.

户外装备

De zon is de beste verwijzing voor het zoeken van richting in de loop van de dag, en de richting kan door de schaduw worden beoordeeld. Iedereen weet dat de zon in het Oosten toeneemt en in het westen valt. Een houten stok wordt ter plaatse opgericht. De schaduwpositie van het uiteinde van de stok is ter plaatse duidelijk. Na 15 minuten, is de schaduwpositie van het uiteinde van de stok opnieuw duidelijk. De lijn tussen de twee punten is de Oost-west richting. Gecombineerd met de positie van de zon in de lucht, kan de specifieke richting worden bepaald. 。 In de noordelijke hemisfeer, kunnen wij de linkervoet op het eerste teken en de juiste voet op het tweede teken zetten. Dan ziet u het noorden onder ogen, en in de zuidelijke hemisfeer ziet u de tegenovergestelde richting onder ogen.


Natuurlijk, is rechter de pool, is meer verticaal het aan de grond en meer dichtbijgelegen het is om 12 u 's middags, zal nauwkeuriger het zijn.

1

In openluchtactiviteiten, is de verwonding het laatste ding dat wij hebben willen om zien maar niet volledig kunnen worden vermeden, zodat is wat basiskennis van redding ongetwijfeld het gezond verstand dat iedereen moet beheersen.


Voedselvergiftiging


Als u na het eten van wild voedsel per ongeluk ongemakkelijk voelt, verdrijf het braken door uw keel zo spoedig mogelijk te plukken. Na het braken, drink overvloed van schoon water en streef zo spoedig mogelijk naar medische behandeling. Pluk om het even wat niet om buitenkant te eten tenzij u moet. Wanneer u moet eten, kies eerst bessen.


Met installaties, herinner me om gevoeligheid eerst te testen.


Er is heel wat vegetatie op de berg. Er is heel wat water in de stam. Wij kunnen dit water ook gebruiken om onze overlevingsstatus te bereiken. Maar herinner dat er vele giftige installaties in de bergen zijn. Als wij niet zeker zijn of zij kunnen of niet worden gegeten, zouden wij moeten proberen om hen zoveel mogelijk niet te eten. Voor het geval dat wij hen moeten eten, kunnen wij wat sensibiliseringstest eenvoudig doen. Het moet zijn bladeren verpletteren en hen zetten onder de tong of achter de oorwortel voor een ongeveer uur en de helft. Als er geen jeukende of andere roodheid is, dan kunnen zij worden gegeten.

户外旅游

Huidtrauma


Wanneer het ontmoeten van huidverwondingen zoals gebiedsschuring en besnoeiingen, zouden schoonmaken en hemostasis van wonden zo spoedig mogelijk moeten worden voltooid. Bij gebrek aan speciale medische ontsmettingsmiddelen, kan het koude kokende water worden gebruikt om de wonden te wassen. Als het water in natuurlijk milieu nodig is, kook en koel het zo ver mogelijk alvorens het te gebruiken, om bacteriën in het water te vermijden veroorzakend gekronkelde besmetting.


Gebruik geen hemostatische flarden voor kleinere wonden wanneer zij het aftappen hebben tegengehouden en kunnen ervoor zorgen dat de wond niet tweemaal zal gewreven worden. Voor grotere en diepere wonden, of wanneer gebruikt er meer het aftappen zijn, geen hemostatische stickers, gebruikt geen medisch gaas om de wond te houden en ziet zo spoedig mogelijk een arts.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in